Työnhakijoille

Sinulle sopivinta työtä

Haemme jatkuvasti työntekijöitä sekä lyhyisiin että pitkiin työsuhteisiin. Paikkoja on tarjolla niin kokeneille tekijöille kuin uraansa aloitteleville, lukuisilta mielenkiintoisilta aloilta.
TULE MUKAAN

Palvelumme työnhakijoille

Legioona Oy | Turku

Avullamme voit työllistyä joustavasti monenlaisiin tehtäviin Turun alueella ja lähikunnissa. Pyrimme aina huomioimaan hakijoiden ja tekijöiden toiveet esimerkiksi työaikojen ja työn laadun suhteen. Vuokratyön tarjoamisen lisäksi teemme suorarekrytointeja, joten liittymällä CV-kantaamme avaat mahdollisuudet myös unelmatyöpaikkasi löytymiselle.


Haluamme tarjota kaikille työnhakijoillemme mahdollisimman henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. Olemme sitoutuneet vastuullisiin, ammattitaitoisiin ja lainmukaisiin toimintatapoihin. Noudatamme kaikissa työsuhteissa alan lainsäädäntöä ja työehtosopimuksia.


Toivotamme uudet legioonalaiset iloisesti tervetulleiksi. Katso avoimet työpaikkamme, luo avoin hakemus Legionettiin tai lähetä CV:si sähköpostilla osoitteeseen taina.lehtola@legioona.fi.

KYSY LISÄÄ

Avoimet työpaikat

Sivuillamme on esillä vain pieni osa työpaikoistamme, sillä toimeksiannot tulevat meille usein hyvin lyhyellä varoitusajalla. Täytä siis avoin hakemus tai keikkatyöhakemus, niin pääset mukaan.
Tekijä Taina Lehtola 27 Mar, 2024
Neuvontaa työ-, vammais- ja sosiaalioikeuteen liittyen
25 Apr, 2021
Haemme jatkuvasti keikkatyöntekijöitä useille eri aloille ja asiakkaille, nopealla palkanmaksulla.
24 Apr, 2021
Täytä avoin hakemus ja lähetä meille CV:si. Otamme yhteyttä, kun sopiva paikka avautuu!
Näytä lisää

Vastauksia vuokratyöstä

Askarruttaako mieltäsi jokin vuokratyötä, työllistymistä tai rekrytointeja koskeva kysymys? Kokosimme yhteen kaikki yleisimmät kysymykset helppolukuiseksi tietopaketiksi!

LUE LISÄÄ

Työntekijöidemme terveisiä

"Legioona on luotettava, nykyaikainen ja joustava. Ehdottomasti suosittelen."

Marjo, legioonalainen vuodesta 2014

"Legioonassa on ollut helppo viihtyä pidempäänkin, työkaverit ovat fiksuja ja töitä on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Legioona on myös ehdottomasti joustavin työnantaja, joka minulla on urani aikana ollut, eri asiakasyritysten välillä suhaaminen on onnistunut hienosti ja toiveeni on aina otettu huomioon."

Antti, legioonalainen vuodesta 2004

Legioonassa pystyy itse vaikuttamaan, milloin ehtii tehdä töitä, ja toiminta on muutenkin joustavaa. Itseä askarruttaviin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen. Kaikki toimii niin kuin kuuluukin!"

Jenni, legioonalainen vuodesta 2015

"Olen viihtynyt Legioonassa useita vuosia. Vuokratyöt erinäisissä tehtävissä ovat olleet erinomainen lisätienesti opintojen aikana ja jälkeen. Legioonan meno on nuorekasta, notkeaa, aktiivista - se sopii meistä monelle!"

Vode, legioonalainen vuodesta 2014

"Kerran leggari, aina leggari."

Kalle, legioonalainen vuodesta 2014

Share by: