Juniorimyyjä

9.10.2019 - 27.10.2019

Nouveau Language hakee juniorimyyjää

Nouveau Language on suomalainen ISO 9001 -sertifioitu käännöstoimisto. Yrityksen asiakaskunta koostuu kotimaisista ja ulkomaisista yrityksistä usealta eri alalta. Haemme aktiivista kasvua käännösmarkkinoilta.

Etsimme nyt käännöspalveluyksikköömme Turun toimipisteeseemme juniorimyyjää kasvamaan ja vahvistamaan nykyistä osaavaa joukkoamme.

Työsuhde voi olla joko kokopäiväinen tai osa-aikainen (esim. 2-3 päivää viikossa) elämäntilanteestasi ja aikatauluistasi riippuen. Kyseessä on aluksi muutaman kuukauden mittainen määräaikainen pesti. Sen jälkeen työtä voi olla mahdollista jatkaa joko tuntityönä tai edetä kokopäiväiseen myyntineuvottelijan tehtävään. 


Tehtäväkuvaus

Työn painopiste on uusasiakashankinnassa ja työtehtäviin kuuluu markkinointiprojektien läpivienti yhdessä myyntihenkilökunnan kanssa. Projektien kohteena on tarkkaan määritelty teollisuuden tai yritystoiminnan ala. Projektit toteutetaan pääasiassa puhelinmarkkinointina. Tarkoituksenamme on kartoittaa asiakkaiden tarpeita ja nykytilannetta sekä informoida asiakkaita Nouveaun palveluista.

Tarvittaessa teet myös muita markkinointiin liittyviä tehtäviä ja avustat toimiston muissa tehtävissä.


Vaatimukset tehtävään valittavalle

Sinulta toivotaan organisointitaitoa, tiedonhakutaitoja, kiinnostusta asiakaspalveluun, innokkuutta oppia sekä napakkaa otetta tehtäviin töihin. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tiimimme perusominaisuuksia. Työ sopii hyvin opiskelijalle tai muulle myyntitehtävistä kiinnostuneelle.


Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työkalut sekä osaavan tiimimme valmennuksen ja tuen.  Haemme osaavaan ja nuorekkaaseen joukkoomme työtä pelkäämätöntä, positiivista henkilöä, joka kokee asiakkaan tarpeet omikseen.


Hae paikkaa tästä. Voit hakea myös sähköpostitse taina.lehtola@legioona.fi. Lisätietoja voit kysyä Legioonasta Taina Lehtolalta, puh. 040 511 4903.