Myyjiä

15.10.2020 - 25.10.2020

K-Citymarket Länsikeskus etsii reippaita asiakaspalvelijoita elintarvikepuolelle.

Tarvitsemme tiimiimme vahvistusta elintarvikepuolelle erilaisiin työtehtäviin maito-osastolle, sekä tuoretuotteiden hyllytykseen eri osastoille. Haemme myös kasvavaan verkkokauppaamme lisää tehokkaita käsipareja keräilytehtäviin. 

Kyseessä on työskentely myymälän puolella välittömässä asiakasrajapinnassa ja siksi odotamme sinulta reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä sekä halua tarjota asiakkaille erinomaisen palvelun ostokokemus. Ripeä ote työhön ja motivaatio ovat avainasemassa.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja päivittäistavarakaupasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – asenne ratkaisee! Kunhan sinusta löytyy halu oppia, me valmennamme sinut kaupan alan osaajaksi. Oletko sinä ripeä, tehokas, oma-aloitteinen ja loistat asiakaspalvelutilanteissa? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla juuri etsimämme vahvistus.

Viikkotyöaika sijoittuu maito-osastolla 10-30h/vk välille ja muissa tehtävissä 5-15h/vk välille. Tarjolla on työtä, joka sijoittuu klo 5-24 välille, sekä ilta- ja viikonloppupainotteista työtä, joka sopii hyvin esimerkiksi opiskelun ohelle.

Hae paikkaa tästä. Ilmoitathan työtuntimäärätoiveesi ja toivomaasi työnkuva (maito, hyllytys, verkkokauppakeräily) hakulomakkeen kohdassa "toivetyö". Hakulomakkeen alareunasta löytyy kohta, jossa voit liittää mukaan hakemuksesi ja cv:si.