Ohjelmistosuunnittelija

20.3.2020

Haemme asiakkaallemme Fenix Solutions Oy:lle Junior-ohjelmistosuunnittelijaa.

Fenix Solutions Oy on Elisan 100% omistama teknologiatalo, joka on erikoistunut mm. liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics 365 ja Power Platform toimituksiin.

”Haemme nyt uusia tekijöitä kasvamaan it-alan ammattilaiseksi rautaisten asiantuntijoidemme opastuksessa. Toimenkuvaasi kuuluu Microsoft Dynamics 365 ja Power Platform -ratkaisujen tekninen toteutus, joiden parissa pääset tekemään monipuolisia töitä mukavassa työyhteisössä sekä tutustumaan erilaisiin asiakasyrityksiin. Päämääränäsi voi olla ura esimerkiksi koodarina, teknisenä konsulttina, järjestelmäarkkitehtina, palvelu- tai projektipäällikkönä. Urapolku on itsestäsi kiinni. Me tuemme sinua matkallasi!”

Sinulta odotetaan:

  • Kykyä oppia nopeasti uusia teknologioita ja taitoa hyödyntää niitä tehokkaasti jokapäiväisessä työssä 
  • Asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta 
  • C# .NET osaamista 
  • Web-teknologioiden (web services, REST/OData, Javascript) osaamista 

Hyväksesi luetaan:

  • Microsoft Dynamics 365, Power Platform ja Azure teknologioiden osaaminen
  • Tietokanta- ja kyselykieliosaaminen

Ensisijaisesti haemme sinua Fenixin tiimiin Turkuun, mutta työskentely Seinäjoella tai Helsingissä on myös mahdollista. Työ sopii hyvin esim. loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi jatkuva. Aloitus sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman nopeasti.

Hae paikkaa heti tai vinkkaa kaverillesi. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen katja.sundstrom@legioona.fi tai hae tehtävää tästä linkistä. Lisätietoja antaa Katja Sundström (ke-pe klo 8-17) puh. 0503081931