Työnantajat

Miksi Legioona?

Opiskelijat ovat kiinnostuneita kaikenlaisista keikka-, osa-aika- sekä loma-aikojen töistä. Valmistumisen lähestyessä heitä kiinnostavat myös pitkäaikaiset kokopäivätyöt. Työntekijämme ovat reippaita, motivoituneita ja nopeasti oppivia, jotka haluavat näyttää kykynsä ja hoitaa työnsä tunnollisesti ja luotettavasti. Heillä on hallussaan oman alansa tuore osaaminen. Käytössämme on noin 2000 työnhakijan resurssi, josta löytyvät sopivat työntekijät tarvittaessa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

Arvostamme vuokratyöntekijöitämme, haluamme palvella heitä hyvin ja joustavasti, ja uskomme että se heijastuu heidän työskentelyynsä asiakasyrityksissämme. Moni legioonalainen on tehnyt opiskeluaikanaan keikka- tai osa-aikatyötä kauttamme jopa useiden vuosien ajan, ja opimme tuntemaan heidät hyvin. Kun he valmistuttuaan lähtevät etsimään oman alansa töitä, pystymme suosittelemaan heitä pitkän yhteistyön tuomalla tuntemuksella.

Olemme pitkään toiminut paikallinen yritys, ja tunnemme eri alojen vaatimuksia ja erityispiirteitä. Työskentelemme yrittäjävetoisena ketteränä yrityksenä joustavasti, nöyrästi ja sinnikkäästi.

Henkilöstö­vuokrauksen hyödyt

Henkilöstövuokraus tuo yrityksen työvoiman käyttöön joustavuutta, jos työn määrä tai kesto on vaikeasti ennakoitavissa, työ on projektiluonteinen tai sijaisuus. Äkillisissä tilanteissa, kuten ruuhkahuipuissa tai sairaslomissa, apu löytyy nopeasti, ja yleensä tällöinkin työntekijä on jo luotettavuutensa osoittanut legioonalainen.

Ulkopuolisen asiantuntijan käyttö työvoiman hankinnassa säästää yrityksen omia resursseja ja aikaa. Muutenkin henkilöstövuokraus on tehokas tapa minimoida rekrytointiin liittyviä riskejä ja testata uutta työntekijää. Vuokratyöntekijän voi rekrytoida myöhemmin yrityksen omille palkkalistoille.

Miten toimit?

Soita, lähetä sähköpostia tai käytä yhteydenottolomaketta ja kerro tarpeesi. Kysymme tarvittaessa lisää, jotta saat mahdollisimman sopivan työntekijän ja tehokkaan palvelun. Jos tarvitset työtekijää nopeasti ja/tai tarve on lyhytaikainen, lähetämme yleensä soveltuvimmaksi katsomamme työntekijämme suoraan työhön. Jos tehtävä on pidempiaikainen ja sen alkamiseen on vähintään muutama päivä aikaa, etsimme useampia ehdokkaita, saat heidän cv:nsä, voit halutessasi haastatella heitä ja tehdä itse valinnan.

Tuotteemme

Basic

Tarvitsetteko nopeasti apua tuotantoon, asiakaspalveluun tai varastoon?

Me toimitamme työntekijät käyttöönne vaikka seuraavaksi päiväksi. Basic-tason osaajapoolimme perusta muodostuu opiskelijoista, joilla on reipas asenne ja korkea motivaatio. He ovat nuoria ja dynaamisia oppimisen ammattilaisia, jotka omaksuvat työtehtävät nopeasti.

Trainee

Onko yrityksessänne paikka taloushallinnon, markkinoinnin, teknisen suunnittelun tai erilaisten IT-tehtävien osaajalle?

Trainee-tason osaajillamme korkeakouluopinnot ovat loppuvaiheessa ja tietoa ja taitoa on paljon. Trainee hoitaa kesälomasijaisuudet, ruuhkahuiput ja kehittämisprojektit. Trainee saattaa olla myös tulevaisuuden avainhenkilösi.

Suorarekrytointi

Haluaisitteko löytää yritykseenne koulutetun ja motivoituneen suunnittelijan tai vaikkapa tulosta tekevän myyjän vaivattomasti?

Teemme erilaisia työntekijähakuja ja rekrytointeja löytääksemme pitkäaikaisia kykyjä asiakasyrityksen omiksi työntekijöiksi. Ammattilaisen apu helpottaa rekrytointiprosessin rutiineissa ja on tukena oikean henkilön valinnassa.