Työnhakijat

Haemme jatkuvasti työntekijöitä lyhyisiin ja pitkiin työsuhteisiin. Osaan töistä vaaditaan jo työkokemusta ja/tai tiettyä koulutusta, mutta meillä on tarjolla myös helpompia perustöitä, joissa ei ole vielä kovin suuria kokemusvaatimuksia, kunhan sitoutuu hoitamaan lupaamansa työn loppuun ja yrittää parhaansa. Tarjoamme töitä sekä opiskelijoille että valmistuneille tai jo kokeneemmille ammattilaisille.

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa työpaikoistamme, koska toimeksiannot tulevat meille usein hyvin lyhyellä varoitusajalla. Silloin kontaktoimme cv-pankissamme olevia suoraan tekstiviestillä, puhelimella tai sähköpostitse.

Meillä voit saada töitä omiin aikatauluihisi sopien, ja työnhakijoiden ja -tekijöiden toiveet sekä työaikojen että työn laadun suhteen pyritään aina ottamaan huomioon. Aikataulujen jonkinasteinen joustavuus kuitenkin helpottaa töiden löytymistä. Työpaikkamme sijaitsevat pääsääntöisesti Turun alueella ja lähikunnissa ja ovat yleensä tavoitettavissa Turun paikallisbusseilla.

Olemme auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys, mikä merkitsee sitoutumista vastuullisiin, ammattitaitoisiin ja lainmukaisiin toimintatapoihin henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa. Noudatamme työsuhteissa alan lainsäädäntöä ja työehtosopimuksia.

Liity CV-kantaamme luomalla avoin hakemus Legionettiin tästä, tai lähetä CV:si sähköpostilla osoitteeseen taina.lehtola@legioona.fi.

Tervetuloa legioonalaiseksi!

Avoimet työpaikat

Digitaalisen mainonnan asiantuntija

10.5.2021

”SEM, CRO, ROI. Jos termit ovat tuttuja ja... Lue lisää »

Myyntipäällikkö

10.5.2021

Etsimme asiakkaallemme Netello Systemsille... Lue lisää »

Porrassiivoojia, kesätyö

7.5.2021

Etsimme kiinteistöpalvelualan... Lue lisää »

Porrassiivooja

9.4.2021

Etsimme Huoltosiivous Turku Oy:lle... Lue lisää »

Keikkatyöt

7.8.2018

Asiakasyrityksemme tarvitsevat jatkuvasti... Lue lisää »

Avoin hakemus

11.6.2018

Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia lyhyisiin ja... Lue lisää »

Työntekijöiden terveisiä

"Legioona on luotettava, nykyaikainen ja joustava. Ehdottomasti suosittelen."

Marjo, legioonalainen vuodesta 2014

"Legioonassa on ollut helppo viihtyä pidempäänkin, työkaverit ovat fiksuja ja töitä on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Legioona on myös ehdottomasti joustavin työnantaja, joka minulla on urani aikana ollut, eri asiakasyritysten välillä suhaaminen on onnistunut hienosti ja toiveeni on aina otettu huomioon."

Antti, legioonalainen vuodesta 2004

"Legioonassa pystyy itse vaikuttamaan, milloin ehtii tehdä töitä, ja toiminta on muutenkin joustavaa. Itseä askarruttaviin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen. Kaikki toimii niin kuin kuuluukin!"

Jenni, legioonalainen vuodesta 2015

"Olen viihtynyt Legioonassa useita vuosia. Vuokratyöt erinäisissä tehtävissä ovat olleet erinomainen lisätienesti opintojen aikana ja jälkeen. Legioonan meno on nuorekasta, notkeaa, aktiivista - se sopii meistä monelle!"

Vode, legioonalainen vuodesta 2014

"Kerran leggari, aina leggari."

Kalle, legioonalainen vuodesta 2014

Usein kysyttyä

1. Miten haen työpaikkaa?

Voit hakea avoimia työpaikkoja kohdasta työntekijät / avoimet työpaikat. Työtehtävää klikkaamalla pääset täyttämään hakulomakkeen eli tekemään oman Legionet-profiilisi. Jos sinulla on jo olemassa oleva profiili, kirjaudu ensin sisään käyttäjätunnuksillasi ja käy sitten klikkaamassa avointa työtehtävää. Jos teet tämän jälkeen päivityksiä profiiliisi, tiedot päivittyvät myös hakemiesi paikkojen kohdalla. Voit tehdä myös avoimen hakemuksen tulevia töitä varten, mikä edesauttaa sinua kuulemaan avoimista työtehtävistä nopeammin ja kohdennetusti.

2. Voinko muokata omaa Legionet-profiilia vielä myöhemmin?

Kyllä voit. Legionet-profiilia voi ja kannattaakin päivittää. Esim. tieto uudesta työ- tai opiskelupaikasta voi edesauttaa työhakuasi. Enemmän tietoa on parempi kuin vähemmän tietoa!

3. Miten toimin, jos Legionet-tunnukseni katoavat?

Jos olet hukannut salasanasi, voit tilata uuden kirjautumissivulta. Se tulee sähköpostiisi, jonka osoitteen olet syöttänyt profiiliisi. Käyttäjätunnus on yleensä muotoa etunimi.sukunimi. Voit myös kysyä tunnuksiasi lähettämällä viestin sähköpostiimme info@legioona.fi.

4. Voiko yritys rekrytoida vuokratyöntekijän omille kirjoilleen?

Kyllä voi, ja sitä myös tapahtuu aika usein. Teemme myös suorarekrytointeja, jolloin työntekijä palkataan suoraan asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi.


5. Minkälaista palkkaa vuokratyöntekijä saa?

Työntekijälle maksetaan eri alojen työehtosopimusten eli tes:ien mukaista palkkaa eli jokaisen työtehtävän palkkaus määritellään kunkin asiakasyrityksen käytössä olevan tes:n mukaan. Tes-palkkaluokkaan eli palkan suuruuteen vaikuttavat esim. työkokemus ja työn vaativuus.

6. Milloin palkka maksetaan?

Palkkapäivä on Legioonassa kahden viikon välein aina parittomien kalenteriviikkojen perjantaipäivänä. Tällöin tilille tulee palkka kahden edellisen viikon aikana tehdyistä töistä.

7. Kertyykö vuokratyöntekijälle lomapäiviä?

Kyllä. Yksittäisistä lyhyistä keikoista kertyvät lomat maksetaan yleensä heti palkan yhteydessä lomakorvauksena. Pidemmissä työsuhteissa kerrytetään lomia, ja ne voi pitää myöhemmin palkallisina vuosilomina tai ne maksetaan lomakorvauksena työsuhteen päättyessä.